Carne de vită sous vide cu piure de cartofi și sos Bordelaise
325 MDL
Descriere
Sezonul rece ne face să ne dorim momente de răsfăț. Să ne facem timp pentru o cină alături de cei dragi, să vorbim despre lucruri frumoase și să ne bucurăm de fiecare înghițitură de vită sous vide, servită cu un sos Bordelaise vinificat și un cremos piure de cartofi. Ce altceva ne mai trebuie pentru a simți fericirea momentului?!
Ingrediente
Steak de vită sous vide, broccoli, piure de cartofi cu wasabi și muștar, sos Bordelaise cu trufe, ciuperci, unt, sare, ulei de floarea-soarelui, microverdețuri
Valoare nutritivă (pe 100g.)
Calorii
: 193 kcal / 806 kj
Proteine
: 10 g
Grăsimi: 15 g
Carbohidrați:
5 g
Sare: 7 g
Zahăr: 1 g
Fibră: 1 g
Alergeni
Muștar
Muștar și produse derivate
Produse lactate
Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza)
Dioxidul de sulf și sulfiți
Dioxidul de sulf și sulfiți: in concentrații mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/Lin SO 2 total