Carne de vită sous vide cu piure de cartofi și sos Bordelaise

325 MDL

Noutate · 370 g · 714 kcal

Descriere

Sezonul rece ne face să ne dorim momente de răsfăț. Să ne facem timp pentru o cină alături de cei dragi, să vorbim despre lucruri frumoase și să ne bucurăm de fiecare înghițitură de vită sous vide, servită cu un sos Bordelaise vinificat și un cremos piure de cartofi. Ce altceva ne mai trebuie pentru a simți fericirea momentului?!

Ingrediente

Steak de vită sous vide, broccoli, piure de cartofi cu wasabi și muștar, sos Bordelaise cu trufe, ciuperci, unt, sare, ulei de floarea-soarelui, microverdețuri

Valoare nutritivă (pe 100g.)

Calorii : 193 kcal / 806 kj
Proteine : 10 g
Grăsimi: 15 g
Carbohidrați: 5 g
Sare: 7 g
Zahăr: 1 g
Fibră: 1 g

Alergeni

Muștar

Muștar și produse derivate

Produse lactate

Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza)

Dioxidul de sulf și sulfiți

Dioxidul de sulf și sulfiți: in concentrații mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/Lin SO 2 total