Steak de somon în sos miso și sarmale cu creveți fragezi

240 MDL

· 280 g · 493 kcal

Descriere

Barmanul nostru şef recomandă ceaiul japonez verde Kami no Kisu ca combinația perfectă pentru toate bucatele cu fructe de mare!

În inima Moldovei, sarmalele își găsesc un partener inedit - creveții fini. Iar asta nu e tot, noi le servim cu somon copt în sos Beurre Blanc. 
Ce zici, ai curaj pentru un asemenea deliciu?

Ingrediente

Varză chinezească blanșată, creveți tocați, praz, kimchi, aioli și pătrunjel, sos beurre blanc pe bază de hondashi, oțet de orez, sos de soia, unt și frișcă, somon la cuptor în sos miso

Valoare nutritivă (pe 100g.)

Calorii : 176 kcal / 730 kj
Proteine : 9 g
Grăsimi: 14 g
Carbohidrați: 3 g
Sare: 2 g
Zahăr: 1 g

Alergeni

Produse lactate

Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza)

Pește

Pește și produse derivate